Een overnachting in Parijs boeken

Wanneer u een meerdaags bezoek aan Parijs gaat brengen, zult u ook ergens een overnachting in Parijs boeken. Er zijn verschillende mogelijkheden om te overnachten en Parijs heeft gigantisch veel hotels, dus u zult zeker een leuke overnachting kunnen vinden en boeken!

Tips voor een overnachting in Parijs

Gaat u Parijs voor het eerst bezoeken of zijn er nog veel bezienswaardigheden die u wilt bezoeken? Dan hoeft u geen super de luxe hotel te boeken.

Parijs is ontzettend groot en er is heel veel te zien. U zult lange dagen maken: vroeg op, laat naar bed en veel bekijken. De hotelkamer zult u enkel gebruiken om te slapen. Een hotel boeken met een eenvoudige kamer met douche of bad en ontbijt is meer dan voldoende.

Tip: Hotel Residence Europe is ideaal om te blijven overnachten in Parijs

Wat wel heerlijk ontspannen is na een dag slenteren door Parijs is bijkomen in een jacuzzi. Bij het zwembad van Hotel Residence Europe is een grote jacuzzi met een watertemperatuur van 34°C.

Heerlijk na zo’n dag lopen en reizen met de Metro door Parijs. Hierna zult u lekker slapen! Lees onze review van Hotel Residence Europe of boek direct via Booking.com

Hotel overnachting in Parijs boeken via touroperators

Het voordeel van boeken van je hotelovernachting via een touroperator is dat u alles in 1 x kunt boeken: hotel en de reis (vliegtuig of Thalys treinreis). Ook kunt u vaak extra’s direct mee boeken, zoals kaartjes voor de Metro (handig!). De volgende aanbieders hebben veel keuze aan overnachtingen in Parijs:

  1. Stedentrips.nl
  2. TUI.nl
  3. Prijsvrij.nl

Zelf een overnachting in Parijs boeken

In plaats van een pakketreis kunt u ook los een hotel overnachting in Parijs boeken, bijvoorbeeld via Booking.com. Het voordeel van zelf boeken is de ruimere keus, vrijwel alle hotels in Parijs zijn via deze site te boeken. Wel moet u dan zelf uw reis naar Parijs nog regelen.

U kunt met de auto, het vliegtuig of de Thalys naar Parijs. De meest ontspannen manier is het reizen met de Thalys, in iets meer dan 3 uur komt u vanuit Nederland aan op Gare du Nord. Tickets voor de Thalys boekt u bij NS International.

Tip: koop uw metrokaartjes voor Parijs vast in de Thalysbar.

Een hotel kiezen in Parijs

Om het zoeken van een hotel wat makkelijker te maken hebben we diverse overzichten voor u samengesteld. Bekijk de verschillende hotels op categorie: