Hotel Residence Europe – Recensie, ervaring en beoordeling

Ligging van het hotel

Hotel Residence Europe ligt in de wijk Clichy, een vrij rustige wijk in Parijs. Wij vonden het een perfect uitvalsbasis voor onze stedentrip naar het zeer drukke Parijs.

Eventjes wat minder drukte, toch allerlei winkels en restaurants in de buurt en met de metro sta je in een minuut of 10 weer in het centrum van Parijs.

Faciliteiten in het hotel

De kamers van dit hotel zijn wat klein, maar volstaan prima tijdens een stedentrip. Overdag ben je bezienswaardigheden in Parijs aan het bezoeken en daarna wil je eigenlijk alleen maar slapen. En de bedden bij Residence Europe zijn prima.

In het hotel is gratis WiFi beschikbaar en ook in de kamers werkt dit naar behoren. Het is ons gelukt een programma op uitzendinggemist.nl terug te kijken zonder haperend beeld. We vonden het erg handig om aan het begin van de dag met behulp van internet ons dagprogramma samen te stellen.

De bar van het hotel was wat saai, hier zijn we slechts 1 keer geweest. Het ontbijtbuffet was prima, alleen werd het aan het eind van ons 5-daagse verblijf wat eentonig. Dit komt omdat de keuze goed genoeg was, maar niet extreem ruim. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen eens een dag buiten het hotel te ontbijten.

Wat ons het meeste is bevallen zijn het zwembad en de jacuzzi in de kelder van hotel. Hier kun je gratis gebruik van maken en vooral de lekkere warme jacuzzi is heerlijk na een hele dag slenteren door Parijs!

In de omgeving van het hotel

In de rustige wijk Clichy is voldoende te vinden. Zo zijn er enkele supermarkten in de buurt waar je eten en drinken kunt kopen. Voor een lekker gebakje loop je even binnen bij een Patisserie, dat moet je zeker eens proberen in Parijs.

In het hotel zelf is geen restaurant, maar tegenover het hotel zit een goede pizzeria. Ook verderop in de wijk zijn diverse restaurants te vinden. Restaurants Churrasqueira Do Povo en Le Sahan zijn zeker aanraders!

Beoordeling Hotel Residence Europe

Hoewel Residence Europe niet voorkomt in de top 10 hotels van Parijs vonden wij het een ideaal hotel voor een stedentrip naar  Parijs. Heerlijk ontspannen in de jacuzzi na een dag Parijs, redelijk betaalbaar en per metro vanaf station Mairie de Clichy in 10 minuten in hartje Parijs!

Ook boeken? Boek hier Hotel Residence Europe

Wij komen zeker nog eens terug in dit hotel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *